joi, 14 iulie 2011

Cel mai nou sistem ERP disponibil acum şi în România

Cel mai nou sistem pentru dezvoltarea afacerii, bazat pe tehnologia Cloud Computing, este prezent acum şi în România, prin RVX Manager, după ce a fost implementat cu succes în Marea Britanie şi Statele Unite.

Fiecare modul din sistemul RVX Manager este pregătit să răspundă unei activităţi şi unei evidenţe complexe, pentru a uşua modul de lucru. Pentru instalarea acestuia nu este necesară înlocuirea vechiul sistem ERP, ci completarea cu câmpuri şi module pentru dezvoltare.

Noutăţile din pachetul RVX Manager uşurează desfăşurarea proceselor de afaceri prin: aplicaţia Web based cu interfaţă AJAX, integrarea cu webshop-urile cu care firma colaborează, actualizare în timp real, lucrul cu volum mare de date şi navigare rapidă, dar şi instalare pe server propriu.

RVX Manager este conceput ca un sistem ce porneşte de la un program standard şi poate fi personalizat şi dezvoltat cu documente, câmpuri, funcţii, rapoarte şi module specifice fiecărui domeniu de activitate. La pachetul standard pot fi adăugate programe speciale, cum este RVX Cub, modulul de analiză a datelor, care ajută în procesul decizional.

Pentru informaţii despre programele disponibile consultaţi: http://www.rvx.ro/category/programe/

2 comentarii:

solutii erp spunea...

care sunt modulele disponibile la pachetul standard?

YOIO spunea...

Pentru mai multe detalii despre Pachetele Standard accesati: http://www.rvx.ro/category/programe/